join today
Operator customer care cu limba italiana

Konecta Romania, companie multinationala de prestigiu, unul din leaderii de piata in sectorul BPO, este in cautarea de noi colegi.
Daca vorbesti limba italiana si stii sa folosesti calculatorul, vino in echipa noastra!

Cerinte:
– Limba italiana la nivel conversational;
– Cunostinte minine operare pc;
– Disponibilitate de lucru conform unui program flexibil;
– Punctualitate, spirit de echipa, atitudine pozitiva, orientare catre client, persoana empatica si creativa.
Nu este necesara experienta in call center!

Descrierea jobului

Oferim:
– Contract de munca pe perioada nedeterminata cu salariu fix;
– Tichete de masa;
– Orar flexibil cu posibilitatea de a lucra în ture;
– Bonusuri in functie de performanta;
– Asigurare medicala privata;
– Posibilitatea de a lucra si promova intr-un mediu tanar si dinamic;
– Training specializat.

Descrierea companiei

Konecta este un furnizor de servicii inovator, la nivel global, în domeniul externalizării proceselor de afaceri în managementul relației cu clienții, cu 130.000 de angajați dedicați care lucrează în 30 de limbi pe 4 continente și în 24 de țări.
Concentrându-se pe nevoile și oportunitățile unice ale fiecărei industrii, Konecta oferă o gamă completă de soluții de management al relațiilor cu clienții, inclusiv achiziții, retenție, servicii pentru clienți, asistență tehnică și colectare, toate bazate pe un model de afaceri durabil. Aceste servicii sunt construite pe un portofoliu de experiență de clasă mondială în domeniul experienței clienților și al managementului proceselor, soluții digitale și tehnologii de vârf.

Cu sediul central în Madrid, Konecta generează venituri globale de aproximativ 2 miliarde de euro, având peste 500 de clienți, inclusiv unele dintre cele mai mari nume din domeniile telecomunicațiilor, energiei, băncii, mobilității, comerțului cu amănuntul și comerțului electronic.

 

Cu peste 2000 de angajati in Romania, Konecta se numara printre companiile de prestigiu pe piata de call center romaneasca.

Aplică la acest job: